Hotelnieuwbouw met Sihl Design2wall behang uitgerust

De Signmaker en Standbouwer projekt rk uit Rostock heeft voor een groot project meer dan  4.500 m2 Sihl design2wall Vliesbehang met individuele designs geprint. 

Het Wallpaper is aangebracht in de kamers en de openbare ruimtes van het tot de nieuwe „a-ja“-Hotelgroep behorende Resorts in Bad Saarow, in de buurt van Berlin.

Er werden 150 hotelkamers met rond de 3500 m2 oppervlak  (Wanden, Plafonds en de voorgevel vensters) individueel met behang gestyled. Daarbij komt nog ongeveer 1000 m2 in openbare ruimtes van het Resort hotel: bijv. de Lobby, Fitness- en Spa ruimte.

De designs zijn afkomstig uit de thema’s Natuur, Flora en Food. Zo eten gasten in het thema “Natuur” onder “echte bomen” of in thema “Familie” onder LEGO stenen. In de ontspanningsruimte van de Spa stralen Barok versieringen rust en ontspanning uit – op weg naar de keuken – prikkelen foto’s van borden in Retrodesign de voorpret van een gezellig etentje.

Een efficiënte Workflow met hoogwaardige resultaten was daarvoor absoluut noodzakelij

Voor een optimale verwerking werd het projekt rk door ons ondersteund met een speciale afmeting van het behang. Geprint werd er op twee door Sihl Direct geleverde en geïnstalleerde, milieuvriendelijke HP Latex-Print-Systemen.

Bij het Vliesbehang heeft het projekt rk voor het Design2wall Vliesbehang satin 195 g/m² uit het Sihl Design2wall Media assortiment gekozen.

Het behang met een glad, gesatineerd oppervlak is voorzien van een speciale oplosmiddel-compatibele coating, die uitermate geschikt is voor het printen met Latex inkten.