Engineering / CAD en Office

Engineering / CAD en Office

Kwaliteit en Snelheid

Papier en folies voor architecten, voor ingenieurs, reprografen en nog veel meer. Met onze mat gecoate, gestreken en ongestreken papieren voor grootformaatkopieën, technische tekeningen en prints of onze Polyesterfolies heeft u de mogelijkheid om uw project indrukwekkend te presenteren en te documenteren.
Kiest u bijvoorbeeld voor Zwart/Wit printen, CAD lijnen in kleur of volvlakken. Maak de juiste keuze uit de verschillende oppervlakken en gramgewichten. Uw voordelen: Uitstekende lijnscherpte, hoge kleurdichtheid en levendige kleuren bij hoge printsnelheden. Ook Kopieer- en Laserfolie of printpapier voor afbeeldingen voor uw presentatie of documentatie vindt u hier!


Lees meer...

Wij helpen u om het perfecte product te vinden.

Eigenschap selecteren
Toon meer
Soort inkt selecteren
1 2

PRINTMEDIA VOOR ARCHITECTEN EN CONSTRUCTIE- EN INGENIEURBUREAUS

Grootformaatkopieën
Aan grootformaatkopieën worden hoge kwaliteitseisen gesteld, omdat de kopie minstens even goed moet zijn als het origineel. De beeldlijnen moeten op de kopie beslist scherp worden weergegeven, want in technische tekeningen hebben ook de kleinste details vaak een groot informatie gehalte.

Bij Sihl Direct vindt u Grootformaat-Kopieërpapier dat aan al deze wensen voldoet. Hoge opaciteit, een goede vochtbestendigheid en vlakligging zijn ook gewaarborgd. Daarnaast laat het papier zicht goed vouwen en heeft het een hoge witgraad voor perfecte contrasten. De rollen zijn verkrijgbaar in verschillende rollengtes en –breedtes en zijn los op de kern gewikkeld.

Plotten en printen
Architecten- en Ingenieursbureaus en reprografen werken nu bijna uitsluitend met grootformaat inkjetsystemen. Voor zwart-wit of gekleurde CAD-Tekeningen, maar ook voor grafische kunst presentaties met een hoge resolutie zijn de inkjetprinters ideaal.

Het Sihl Direct assortiment in het bereik CAD en Office bied daarvoor een grote keuze aan verschillende printmedia met verschillende eigenschappen en structuur. Sneldrogende papieren met goede verwerkingseigenschappen zorgen voor hoogwaardige printresultaten en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Of FSC®-gecertificeerd papier voor de milieubewuste afdruk of papier met uitstekende lamineer eigenschappen, hier vindt u het passende materiaal voor uw project en uw printer.

Faire prijzen, hoge service en een grote keus aan standaard formaten ronden het assortiment af en garanderen een geperfectioneerd en efficiënt printbedrijf.

Office
Sihl Direct biedt in het bereik Office folies en papier voor Inkjet- en Laserprinters waarmee u uw creatieve ideeën rondom kantoor kunt realiseren. Zowel voor de presentatie als ook voor de documentatie vindt u hier het juiste materiaal.

Of het nu zakelijke correspondentie, presentaties of verkoopverslagen, Flyers of brochures – zowel de Sihl Direct Kopieër- en Laserfolies als ook het printpapier zorgen voor een optimale afdruk van uw afbeelding met levendige kleuren.