Fotografie en Fine Art

Fotografie en Fine Art

Breng uw unieke foto impressies in een uitstekende printkwaliteit over op papier of canvas!

Wij zijn uw aanspreekpartner voor Foto- en Fine Art Media, die meer kunnen als andere. Laat u inspireren – de keuze aan printmedia met een superieur oppervlak voor verschillende foto effecten en de gewenste eisen is groot. Het assortiment omvat zowel onze Premium-Lijn SIHL MASTERCLASS, als ook canvas voor geframede Kunst- en Fotografie toepassingen, evenals onze sterk in prijs, sneldrogende fotopapieren voor de inkjet printer thuis of op kantoor.

Lees meer...

Wij helpen u om het perfecte product te vinden.

Eigenschap selecteren
Toon meer
Soort inkt selecteren
1 2 3

FOTOGRAFIE EN FINEART – ZO VINDT U HET PASSENDE MATERIAAL VOOR UW VOLGENDE FOTO EXPOSITIE

Voor een optimale afdrukkwaliteit is de keuze van de juiste printmedia essentieel. Voor fotograven zijn de Sihl MASTERCLASS bijzonder interessant. De unieke coating van deze professionele Inkjet-Media voldoet aan de hoogste eisen en haalt het beste uit uw afbeelding! Wij leveren voor het grootformaat printen de juiste formaten en rollen.

Kunst afdrukken
Luxe oppervlakken en een lange houdbaarheid – hoogwaardig Kunstenaars-canvas is uitermate geschikt voor tijdloze kunstzinnige werken en laten u doorlopend genieten van kunst. Sihl Direct biedt voor het digitale grootformaat printen een mix van polyester-/katoen weefsel of een puur katoenen weefsel aan. Ze zijn voorzien van een speciale inkjet coating, die zelfs bij een hoge inktdekking een optimale inktfixering waarborgt. De coating is zo geoptimaliseerd, dat een hoog oplossend vermogen wordt bereikt. De perfecte weergave van zelf ontworpen designs wordt door de uitstekende differentiatie in lichte en donkere gedeelten ondersteund.

Samen met de juiste inkten en het passende ICC-Profiel ontstaan zo bijzondere printmedia, die gebruikers en toeschouwers imponeren.

Certificering van onze producten voor het afdrukken van kunst

De weerstand en archiveerbaarheid van inkjet printers hangt eveneens af van het gebruikte type inkt en het type media af. Drie Masterclass producten voldoen aan de hoge eisen van de fotografen en worden speciaal aanbevolen als de afdrukken voor langere periode gepresenteerd of gearchiveerd moeten worden.

Baryta Papier satin 290 g/m²
Cotton Paper Smooth matt 320 g/m²
Cotton Paper Textured matt 320 g/m²

Professionele Fotografie

Als eerste klas expositie afbeeldingen, replica’s van Galerieën en Musea gewenst zijn dan zijn Sihl Masterclass producten, zoals het Fotopapier Lustre 300 g/m² (4844), het Baryta Papier satin 290 g/m² (4848) of ook het Fotopapier Metallic Pearl 290 g/m² (4840), absolute keurmerken, dat door talrijke kunstenaars wordt bevestigd.

Briljant, contrastrijk en met veredelde zijdeglans, zoals het Fotopapier Lustre of het Baryta papier, welke op perfecte wijze de Look, de Touch en de houdbaarheid van het traditionele Baryta papier met de moderne techniek combineert – voor perfecte printresultaten met buitengewone contrasten en uitmuntende detailweergave zorgen al onze papieren

Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende voor de juiste printer geoptimaliseerde afmetingen, zowel in formaten als rollen.

Vrijetijdsfotografie
Ook ambitieuze amateurfotografen of de privé eindgebruiker, die zijn foto’s graag geprint wil zien, vindt in ons omvangrijk assortiment voor Vrijetijdsfotografie uitstekende fotopapieren met verschillende oppervlakken, zoals glossy of lustre, tegen de beste Prijs-/Kwaliteitsverhoudingen.

Ze zijn geschikt voor alle gangbare Inkjet-Kleinformaat printers en zijn als DIN A4-formaten, en voor een deel ook als DIN A3 formaat en ook in het formaat 10 x 15 cm beschikbaar.