Indoor reclame

Indoor reclame

Voor de perfecte reclame gebruikt u de perfecte printmedia.

Hier vindt u hoogwaardige gecoate folies, textiel en papier voor het digitale largeformat printen, die de beste printresultaten geven met alle inktsystemen. Of het nu gaat om watergebaseerde, Solvent-, Latex of UV-hardende inkten – de Sihl Direct Online Shop biedt voor elke toepassing de juiste oplossing.

Ons uitgebreide assortiment loopt van Roll-up en Display folies met een hoge stijf- en vastheid, over robuuste PE/PET Banner, polyesterfolies voor de lichtbakkenreclame tot en met de prijsgunstige PVC folies voor reclameborden. U vindt hier zowel printmedia met B1- en FSC® certificaten, evenals vloerfolies en laminaat met een slipweerstand certificaat.

Lees meer...

Wij helpen u om het perfecte product te vinden.

Eigenschap selecteren
Toon meer
Soort inkt selecteren
1 2 3 4 5 6 ... 11

INDOORRECLAME – HOOGWAARDIGE PRINTMEDIA VOOR VEELZIJDIGE CAMPAGNES

Reclameboodschappen indrukwekkend weergeven – met de juiste indoor-reclame bereikt men de juiste doelgroepen individueel of direct ter plaatse. In Point-of-Sales, bij de winkel- en kantoorinrichting en bij beursstands. Reclamedragers zoals Displays, Roll-up en Pop-up Systemen, Stoepboren en kliklijsten zorgen voor speciale aandacht.

Printservice aanbieders vinden in de Sihl Direct Online Shop in de categorie indoor-reclame een omvangrijk productassortiment aan printmedia voor elke toepassing. Of het nu gaat om Inkjet-Systemen met watergebaseerde of Latex-Inkten, Solvent of UV-Inkten inkten, wij hebben voor elke printer de juiste oplossing.

 

Sihl Inkjet Papier, Folies en Textiel voor Indoor reclame

Hoogwaardige printer resultaten op de verschillende materialen – U hebt de keus. Briljante fotopapieren, PVC-vrije Folies voor de Point-of-Sales, Backlitfolies voor kleurintensieve lichtbakkenreclame of glasheldere, zelfklevende Polyesterfolies voor glasdecoratie geven u de mogelijkheid om indruk te maken bij uw klanten.