Interieur design

Interieur design

Sihl Direct maakt ruimtes levendig

Individuele Graphics en Designs zorgen voor duidelijke trends in het binnenhuis design. Sihl producten zijn geen meterwaren – zij laten zich aan de individuele wensen en de bijzondere ruimtelijke situaties aanpassen. Bestel hier online uw hoogwaardige Vlies-behang met een gestructureerd geweven patroon of een zelfklevend polyester weefsel voor wandstickers tot en met een sublimatiepapier voor textiel transfer, kortom alles wat u voor het printen van uw project nodig hebt. Onze hoogwaardige oppervlaktebehandelingen verlenen behang, canvas, of fotopapieren fysische eigenschappen, die we op uw technische wensen, de gewenste sfeer en visuele indruk kunnen afstemmen.


Lees meer...

Wij helpen u om het perfecte product te vinden.

Eigenschap selecteren
Toon meer
Soort inkt selecteren
1 2 3 4 5 6

BINNENHUIS DESIGN – DIGITAL BEPRINTBAAR BEHANG VOOR DE INKJET GROOTFORMAATPRINT ONLINE KOPEN

Individualiteit bij het ontwerpen van uw wanddesign is de doorlopende trend van deze tijd. Wanddecoraties, wandstickers of canvas met persoonlijke beeldmotieven en spreuken zijn populairder dan ooit. Binnenhuisarchitecten, Architecten en Ontwerpers vinden in onze SIHL DESIGN2WALL collectie een uitgebreide selectie van ons individuele digitale print behang met functionele waarde. 

Wanddesign – Tips voor wandvoorbereiding en montage
Digital print behang van Sihl Direct is geschikt voor alle wanden en plafonds in het indoor bereik. Voor het aanbrengen van het behang moet de ondergrond zorgvuldig voorbereid worden.:

 • Verwijder alle oude behang restanten, om de oude lijmlaag te verwijderen, raden we aan om een sprayfles te gebruiken met een klein beetje afwasmiddel. Verwijder de afbladderende verfrestanten.
 • Maak ruwe oppervlakken glad, waarbij onze glasvlies- en glasvezel producten kleine scheurtjes en ongelijke oppervlakken afdekken.
 • Reinig het oppervlak met een licht vochtige doek.
 • Voor het aanbrengen van het materiaal moeten alle oppervlakken droog zijn.

Behang zonder voorgelijmde rugzijde

 • Wij kunnen u het gebruik van Metylan®-lijm aanbevelen of andere gelijkwaardige oplosmiddelvrije producten.
 • Gebruik zachte katoenen handschoenen tijdens het behangen ter bescherming van de print.
 • Smeer de wand / ondergrond in met lijm.
 • Breng het behang aan als een standaard vliesbehang.
 • Gebruik een lichtvochtige doek, om eventuele overtollige lijmresten van het product te verwijderen.

Tapeten met voorgelijmde rugzijde

 • Gebruik zachte katoenen handschoenen tijdens het behangen ter bescherming van de print.
 • Dompel de gesneden banen onder in water om de lijmlaag te activeren – rol de banen in het water af om een gelijkmatige activering van de lijm te garanderen.
 • Breng het behang aan als een standaard vliesbehang.

 Fotoposters
Papier voor fotoposters is er in verschillende afmetingen en voor allerlei inktsystemen. Ze zijn uitgerust met een glossy, parelglossy, satijn of mat oppervlak en uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, zoals bijvoorbeeld toepassingen achter glas of in kliklijsten of het monteren op karton of panelen.
Voor de milieuvriendelijke afdruk, bijvoorbeeld in combinatie met latex inkten kunnen we u onze FSC®-gecertificeerde fotopapieren aanbevelen.

Textiel decoratie
De Sublimatie-Transferdruk is uitstekend geschikt voor de vele toepassingen in de interieurdecoratie. Polyester textiel zoals decoratie stoffen of kussenslopen zijn ook prima te produceren, net zoals harde substraten, zoals bijv. Tafelbladen, tegels of tassen. De creativiteit is grenzeloos. De Sihl SubliColor Transferpapieren zijn geschikt voor alle gangbare Dye-Sub machines en maken een snelle en markt gerelateerde productie van bedrukte textielartikelen in kleine oplages mogelijk. Profiteert u bij de productie van uw textielproducten van hoge overdrachtssnelheden en korte droogtijden, intensieve en briljante kleuren en een snel en veilig productieproces.

Natuurlijk zijn de transferpapieren verkrijgbaar in verschillende afmetingen en grammages. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een snelle en correcte levering.