Outdoor reclame

Outdoor reclame

Unieke beeldkwaliteit – robuust in Outdoor gebruik

Ontdekt u met onze Sihl Direct printmedia de passende oplossing voor uw Outdoor project. U zoekt een premium posterpapier voor een City Light toepassing, een B1-gecertificeerd banner materiaal met een uitzonderlijke dimensionele stabiliteit of een zelfklevend vinyl voor de belettering van reclameborden? Hier vindt u het allemaal.

Maak uw keuze uit de verschillende afmetingen en producteigenschappen, zoals scheurvastheid en de licht ondoorlatendheid.

Een ding heeft al onze printmedia gemeen – uitstekende printresultaten met alle inktsystemen, die een uitmuntende indruk achterlaten.


  Lees meer...

Wij helpen u om het perfecte product te vinden.

Eigenschap selecteren
Toon meer
Soort inkt selecteren
1 2 3 4 5

OUTDOORRECLAME – MEER ALS ALLEEN POSTERS

Zelfs in deze moderne tijd van digitaal ontwerpen is het belang van de klassieke reclamedragers nog steeds erg in.

Unieke, opvallende reclame uitingen op vliegvelden, in stations of op billboards in de grote steden en bij sportevenementen zijn de populaire middelen van de grote merk leiders voor hun campagnes.

De Sihl Direct Online Shop biedt printservice aanbieders hoogwaardige Outdoor-Printmedia voor veelzijdige toepassingsgebieden. Robuuste en duurzame materialen maken bijna elke toepassing mogelijk of het nu om watervast posterpapier, solide banner of folies gaat, die in gebieden met een hoge luchtvochtigheid en condenswater ingezet kunnen worden. De keuze voor Sihl Direct printmedia voor buitenreclame in de Online-Shop is groot. Uitgebreide beschrijvingen en een eenvoudige navigatie voeren u snel naar het door u gewenste product.

Hoge eisen in het bereik buitenreclame
Printmedia in het outdoorbereik moeten aan bepaalde normen voldoen. Brand voorschriften of eisen voor de antislip weerstand bij vloerreclame die gerespecteerd moeten worden. Korte tot lange termijn toepassingen moeten ook mogelijk zijn, evenals de bestendigheid tegen UV-straling en vocht. Ook de vraag naar milieuvriendelijke producten is erg groot.

Het Sihl Direct assortiment voor buitenreclame  bevat printmedia met FSC®-certificaten, brandwerendheid certificaten of certificaten voor de antislip weerstand, monomeer en polymeer PVC-Folies als de perfecte op elkaar afgestemde zelfklevende materialen voor midden- en lange termijn outdoor toepassingen of 100% recyclebare Banner met hoge mechanische sterkte.