Snel en eenvoudig naar het juiste product!

Vanaf nu kunt u samen met ons genieten van een vereenvoudigde en overzichtelijke navigatiestructuur en een verbeterde zoekfunctie in onze online shop. U zult snel en eenvoudig het juiste product vinden voor uw doel.

Navigatie
De nieuwe navigatiestructuur biedt u een eenvoudig en duidelijk overzicht met aanvullende informatie op de verschillende hiërarchische niveaus. De producten zijn ingedeeld naar toepassingen:

Voor alle duidelijkheid zult u deze structuur en ons nieuwe design niet alleen in de shop maar ook in alle gedrukte documentatie over onze producten terugvinden.

Zoekfunctie
Naast de bestaande zoekfunctie vindt u in de shop nu ook een zoekfunctie voor experts. U kunt het zoeken op vrije tekst combineren met filters naar toepassingen, productkenmerken en inkttechnologieën. Zo vindt u nog sneller het door u gewenste product.

Belangrijke wijziging in uw persoonlijk klantenaccount!
Uw persoonlijke printerlijst, die u in uw klantenaccount hebt aangemaakt, wordt voortaan bij het zoeken naar media niet meer getoond. In plaats daarvan gebruikt u nu in de zoekfunctie de filter naar inkttechnologie. Op die manier vindt u na enkele kliks de media die u voor uw printer kunt gebruiken.
Als u zoekt naar de passende inkt voor uw printer, dan krijgt u zoals voorheen de printers uit uw persoonlijke printerlijst te zien.

Hebt u vragen? Het team van Sihl Direct helpt u graag.

Nieuw in de shop van Sihl Direct