Sihl Direct bv, de erkende specialist en perfecte partner voor oplossingen en kwaliteit rondom het digitale Grootformaat printen.

Ons doel is om ook aan de hoogste klantenwensen te voldoen. Uw wens is uiteindelijk een perfect geprint materiaal te kunnen presenteren waarmee u uw ideeën en passie tot uiting kunt brengen. De mensen van Sihl Direct bv zijn uw ideale partner om dit doel te kunnen bereiken.

De foto op onze startpagina toont de grootste achter glas gemonteerde foto tijdens een tentoonstelling in de Münchener Markthalle „Schrannen“ – een fotografisch toepassings-Highlight. Dit is geprint op het 4844 Photo Paper Lustre 300 g/m² uit de Sihl Masterclass serie met pigmentinkten en is als een grootformaat afbeelding in 600 x 280cm achter glas ingelijst. Het resultaat is een afbeelding met unieke beeldkwaliteit dankzij de hoogste Sihl productkwaliteit.


Zo werkt het:  Wachtwoord voor de nieuwe Shop instellen

Sinds medio 2016 kunt u gebruik maken van onze nieuwe, moderne Shop met talrijke aanvullende functies. Bestellen is nu bij ons nog eenvoudiger en sneller - ongeacht met welk apparaat u ingelogd bent. Heeft u vanaf Mei 2016 nog niet online bij ons besteld, dan kunt u hier zeer eenvoudig uw bestaande klantenaccount voor de actuele Shop activeren.

Wij hebben al uw gegevens reeds in het nieuwe systeem geimporteerd. Om uw bestaande klantenaccount te kunnen gebruiken, dient u alleen een nieuw wachtwoord in te stellen.

Bestaande klantenaccount activeren


Dit is Nieuw

 • Compleet nieuw design

  Het nieuwe moderne design en de vereenvoudigde navigatiestructuur brengt u sneller bij het door u gewenste product. Onze media hebben we naar de toepassingen voor u ingedeeld. zo krijgt u altijd een perfecte selectie van de producten voor uw project.

 • Op alle apparaten

  Of het nu met de Smartphone, Tablet, Laptop of de Desktop Computer is - uw bezoek aan de nieuwe Shop is altijd eenvoudig en snel. 

 • Inteligente zoekfuncties

  Met onze nieuwe zoekfuncties vindt u zeer snel uw doel. Probeert u het maar eens uit!  

 • Altijd alles in een overzicht

  Uw persoonlijke gebruikersaccount biedt het volledige overzicht over lopende en reeds afgewerkte bestellingen. Via de favorieten lijsten kunt u snel uw populaire producten bestellen.

 • Uitgebreide productinformatie