Sihl Direct bv, de erkende specialist en perfecte partner voor oplossingen en kwaliteit rondom het digitale Grootformaat printen.

Ons doel is om ook aan de hoogste klantenwensen te voldoen. Uw wens is uiteindelijk een perfect geprint materiaal te kunnen presenteren waarmee u uw ideeën en passie tot uiting kunt brengen. De mensen van Sihl Direct bv zijn uw ideale partner om dit doel te kunnen bereiken.

De foto op onze startpagina toont de grootste achter glas gemonteerde foto tijdens een tentoonstelling in de Münchener Markthalle „Schrannen“ – een fotografisch toepassings-Highlight. Dit is geprint op het 4844 Photo Paper Lustre 300 g/m² uit de Sihl Masterclass serie met pigmentinkten en is als een grootformaat afbeelding in 600 x 280cm achter glas ingelijst. Het resultaat is een afbeelding met unieke beeldkwaliteit dankzij de hoogste Sihl productkwaliteit.

Sihl Direct bv is gevestigd in, ’s-Hertogenbosch NL en in Deinze BE en behoort tot de Sihl groep, welke bestaat uit een productiedivisie en een verkoopdivisie. De onderneming is een van de voerende dienstverleners voor de printindustrie, in het bijzonder voor het bereik „Large Format Printing“ .

Het Team van Sihl Direct bv bestaat uit prima opgeleide medewerkers, voor de Technische Service en het ter plekke adviseren van klanten alsmede een Customer service voor telefonisch advies en ondersteuning over de producten en bestellingen. U kunt steunen op de ervaring en expertise van ons team. Sihl Direct bv zorgt voor de juiste oplossingen, direct en betrouwbaar voor zijn klanten. 

Tot ons complete scala behoort een breed en direct leverbaar assortiment aan inkjet media voor alle gangbare rollen printsystemen, in het bijzonder de kwalitatief hoogwaardige producten uit het leveringsprogramma van Sihl Direct bv.

De focus ligt daarbij op veelvoudige toepassingen in het bereik op het gebied van Indoor reclame in zoals bijv. bij het POS en de Outdoor reclame, met o.a. Billboard- en Posterreclame. Andere aangeboden toepassingsgebieden zijn het innovatieve Binnenhuis design en Engineering/CAD en Office.

Naast het media assortiment biedt Sihl Direct bv printsystemen van de marktleiders Roland DG (Geautoriseerd partner), OKI (Distributeur), XEROX® en HP (Gold prefered partner) met bijv. de voor vele toepassingen inzetbare Latex-en PageWide printers en de vooral bij de zeer vele creatieve reclametoepassingen gewaardeerde Roland printers aan.

Buiten de technische ondersteuning van deze printsystemen ronden de daar bijbehorende originele inkten en Software oplossingen, zoals bijv. Onyx het hardware aanbod af.