Roland Print / Snijplotters

Printen en snijden, metallic en wit, snelheid en kwaliteit. Met de veelzijdige grootformaat printers van Roland (print & cut) zijn de mogelijkheden nagenoeg onbegrensd.

Als gecertificeerde Partner van Roland leveren wij u niet alleen de Hard- en Software, maar geven u ook het juiste advies voor de beste oplossing voor uw bedrijf, installeren uw printer en trainen u en uw medewerkers. Daarnaast beantwoorden we graag met onze service en technische support al uw vragen en staan graag voor u klaar.

VersaSTUDIO BN-20

Een compact en gebruiksvriendelijk 20 inch toestel, waarin u materiaal met een maximale breedte van 51cm kan laden. Desktop printer met snijfunctie, gebruiksvriendelijk én professioneel.

MEER INFO

Versacamm VS-300i

De VersaCAMM is wereldwijde de populairste inkjetprinter om signalisaties en duurzame prints te maken. De VS-300i is met zijn 30 inch (760 mm) de kleinste in de reeks en beschikt over een snijfuncti waarmee u de contouren van uw prints eenvoudig uitsnijdt

MEER INFO

Versacamm VS-540i

De VS-540i 54 inch (1.372 mm) kan materiaal met een breedte tot 137,2 cm laden. Het ideale toestel om signalisaties, banners, autostickers, wraps en raamstickers.

MEER INFO

Versacamm VS-640i

De VersaCAMM VS-640i is wereldwijd de meest populaire grootformaat inkjet printer met de nieuwste Ecosol MAX 3 inkten voor het creëren van duurzame printtoepassingen.

MEER INFO

SOLJET PRO 4 XR-640

De snelste en breedste printer/snijplotter van Roland ooit. Vertrouw op zijn uitzonderlijke printkwaliteit, veelzijdigheid en efficiëntie. Printen en snijden in een apparaat en geef uw concurrenten het nakijken.

MEER INFO