Roland Textiel Sublimatie

Sublimatie printen is een techniek waarbij hittegevoelige inkt word gebruikt, voor het overbrengen van de inkt op polyester stoffen. Hierdoor krijg je een uitstekende doordruk op vlaggen en een zeer wasbestendige afbeelding op bijvoorbeeld kleding. 

Ontdek de commerciële voordelen van sublimatieprinten met de veelzijdige grootformaat printers en persen van Roland. De geavanceerde printtechnologie zorgt voor een uitstekende kwaliteit met levendige kleuren. Laat u door Sihl informeren, tevens is Sihl fabrikant van de benodigde sublimatie papieren. 

Als gecertificeerde Partner van Roland leveren wij u niet alleen de Hard- en Software, maar geven u ook het juiste advies voor de beste oplossing voor uw bedrijf, installeren uw printer en scholen u en uw medewerkers. Daarnaast beantwoorden we graag met onze service en technische support al uw vragen en staan graag voor u klaar.

TEXART RT-640 RVW

Sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit, levendige kleuren en bijzonder stabiele prestaties.

MEER INFO

TEXART XT-640

Speciaal ontwikkeld voor sublimatie-transferprinting en levert een uitstekende productiviteit, een buitengewone printkwaliteit en een bewezen betrouwbaarheid, dankzij zijn exclusieve printtechnologie.

MEER INFO