Trade-In Actie OKI Colorpainter E-64s

Van Oud naar Nieuw: profiteer van onze TRADE-IN ACTIE! 

Upgraden naar een nieuwe OKI Colorpainter E-64s multifunctionele printer kan de productiviteit van uw organisatie doen toenemen, kosten verlagen en uw impact op het milieu verminderen, terwijl u geld bespaart met een korting op uw nieuwe aankoop.

Vervolgens ontvangt u van ons een aanzienlijke inruilkorting voor uw printer – zolang deze maar ouder is dan zes maanden, volledig functioneert en printbreedte heeft van 50” tot 64”. Het OKI Trade-In and Save programma voorkomt tevens de handelingen en kosten die gepaard gaan met de afvoer van oude technologie. 

Teruggestuurde apparatuur wordt direct gerecycled in plaats van opgeslagen of weggegooid. Onze moderne processen zorgen ervoor dat elk onderdeel van uw printer of scanner wordt hergebruikt of gerecycled zodat grondstoffen worden bespaard.  

Het nieuwe OKI Grootformaat product dat in aanmerking komt voor de actie:

  • OKI Colorpainter E-64s

Apparaten die u kunt inruilen:

  • Printers met de volgende technologie: Solvent, UV Latex
  • Type printer: 50” tot 64”

 De actie loopt tot en met 31 januari 2018. 

Ook voor de juiste inkten en printmedia kunt u direct bij ons terecht en bestellen in onze moderne webshop. Onze vakkundige Service dienst staat voor een probleemloos functioneren en het onderhoud op al uw apparatuur. 

Neem contact met ons op samen vinden we de juiste oplossing voor al uw toepassingen.

Uw Contactpersoon
Terugbelservice
  • A.u.b. invullen!

  • Verplichte gegevens