Meer intensiteit voor de kleur sublimatie

Het gaat om meer dan Transferpapier. Het doel is, veelzijdige toepassingen met efficiënte en perfecte Print- en Transferresultaten te combineren.

Sihl Transferpapieren overtuigen door, een hoog prestatie vermogen, intensieve, briljante kleuren en eenvoudige Handling.

Ze zijn perfect afgestemd op het proces van het Thermosublimatie en zorgen voor uitstekende Transfereigenschappen - kleuren sublimeren snel en exact - een optimale printkwaliteit met een perfecte randscherpte en een groot kleurbereik.

Voor vele Ideeën de juiste oplossing

In het Sublimatie-Transferproces laten Vlaggen, Banner, Textiel of andere flexibele oppervlakken zich met Sihl-Sublicolor uitstekende resultaten bedrukken. Ook Tassen, Reclameartikelen, Snowboards zijn mogelijke toepassingen en liggen onbetwist vooraan in de trend als het om individualiseren gaat.

Universal Transferpapier

Speciaal gecoat papier voor de digitale Sublimatie-Transferdruk. Een Allround-Papier met uitstekende droging en een zeer hoge kleurentransferrate. Perfect voor Interieur Design toepassingen of reclameartikelen zoals telefoonhoesjes.